Andre kurser

Der er stor efterspørgeles på de førstehjælpskurser som er godkendt til kørekort, men vi har også gode tilbud til alle andre, som ønsker at lære førstehjælp.

Vil du f.eks. lære hvordan man støder (genopliver) med en hjertestartere, give hjertemassage (hjerte-lunge-redning) eller andet førstehjælp, så har vi masser af kurser til dig.
Kurset "Førstehjælp til kørekort" bestå nemlig af to moduler. 1. modul (4 timer) er "Førstehjælp til hjertestop" og 2. modul er "Færdseksrelateret-førstehjælp" (også 4 timer).

Alle kan tage modulet "Førstehjælp til hjertestop" med hjertemassage og brug af hjertestartere, uafhængigt af det efterfølgende modul.  Det tager kun 4 timer og du får et kompetancegivende bevis samme dag. 
Brug rabatkoden "HLR" så får du et nedslag i forhold til kursusprisen. Møde tidspunkt er det som fremgår, men du har fri efter bare 4 timer.   


Ønsker du andre kurser i førstehjælp, hjælper vi selvfølgelig også gerne med det. Skriv til os eller ring på 71 19 40 30, så hjælper vi dig med det.  
Førstehjælp til kørekort - på den fede måde
Undervisningslokaler:
Kolding: Brostræde 3 st. tv.
Grindsted: Tinghusgade 15

Mail: mail@routesafe.dk

Der tages forbehold for utilsigtede fejl og mangler.


Medlem af Fora