Førstehjælp til alle - også unge bilister

Vores førstehjælpskurser er godkendt til kørekort (bil, MC, traktor, lastbil, bus samt handicap og flex-kørsel)


Priser fra kun 395,-

Tilmeld dig her - Vi glæder os til at se dig.Lær førstehjælp - lær at redde liv!

Desværre opfattes førstehjælpskurser ofte som en vild kedelige oplevelse - særligt af unge. Det har vi lavet om på!

Vores kurser er designet til unge og alle med et ungt sind, fordi det skal være sjovt og lærerigt et lære førstehjælp.

Tilmeld dig her - Vi glæder os til at se dig.


RouteSafe (udtales som ”Route 66”, bare med ”Safe” i stedet for ”66”) er din sikre vej til det fedeste førstehjælpskursus - lige når det passer dig!

Vælger du at tage dit færdselsrelaterede førstehjælpskursus hos os, så klæder vi dig ikke bare på til at kunne hjælpe andre, du hjælper også folk overalt på kloden. Læs mere om hvordan vi bidrager til en bedre verden for alle her.

Vil du køre bil eller MC så skal du tage det lovpligtige 8 timers færdselsrelaterede førstehjælpskursus inden du kan komme til køreprøve. Typisk udbydes disse kurser kun i weekenden og koster nemt over kr. 600,- Vores priser starter på kun 395,- og vi har kurser både på hverdage (aften kursus) på helligedage, i ferier og selvfølgelig også masser af kurser i weekenderne. Vi har faktisk også, som de eneste, to-delte kurser.

Ja du læste rigtigt: Færdselsrelateret førstehjælp til kun 395,-

Det er vanvittigt billigt! Men selvom at det er billig førstehjælp så er kvaliteten helt i top.

Vi benytter kun højt uddannede og DFR certificeret instruktører. Faktisk benytter vi en af landets absolut mest erfarne førstehjælpsinstruktører, med mere end 15 års erfaring som fuldtids instruktør og mere end 13.000 beståede elever - alene på det lovpligtige færdselsrelaterede førstehjælpskursus.

Og det stopper slet ikke her!

  • Alle køreskoler godkender vores kurser.
  • Mulighed for at bestille sandwich, pastasalat & burger fra SunSet (kun weekendkurser)
  • Vores kurser er helt CO2 neutrale - faktisk er de mindst 110% CO2 neutrale.
  • Tag to venner med og få ekstra rabat. 


Klik på linkene eller se endnu flere fordele ved at vælge et RouteSafe færdselsrelateret førstehjælpskursus.

Tilmeld dig nu lige her - Vi glæder os til at se dig.

 

Skal du have kørekort? Så start med at lære førstehjælp.

Du kan tage dit førstehjælpskursus et helt år før du skal til køreprøve. Derfor kan det give god mening at starte med at lære førstehjælp.

Vores lovpligtige færdselsrelaterede kurser forbereder dig ligefrem til den teoriundervisning du får i køreskolen. Og er du i tvivl om hvilken køreskole du skal vælge, kan vi også vejlede dig med det - endnu en god grund til at starte med at lære førstehjælp.

Tilmeld dig nu lige her - Vi glæder os til at se dig.


Skal jeg have et 8 timers færdselsrelaterede førstehjælp for at få kørekort?

Det korte svar er ja, men det er ikke helt så simpelt.

Selvom du har et nyere førstehjælpsbevis fx fra teknisk skole, kan du ikke få merit og skal have alle 8 timers 1.hjælp. Har du inden for de sidste to år fået et knallertkørekort, så kan du måske få merit. Vi har samlet reglerne om merit i et let forståligt skema - se det her.

Selvom du aldrig har haft 1.hjælp før, kan du omvendt godt blive fritaget for dele af eller hele 1.hjælpskurset. Det kan fx ske ved fysiske eller kognitive handicap. Det er politiet som dispenserer fra kravet om 8 timers færdselsrelaterede 1.hjælpskursus. Vi hjælper gerne med at søge dispensation, men lad os være ærlige og sige at angst - selv svær angst, fobier, ADHD, Asperger, handicaps som Dysmeli (congenital limb deficiency) har vi oplevet at få deres ansøgning om dispensation afvist af politiet. Til gengæld får vi generelt dispensation for elever i kørestol - men dog kun for Hjertelunge-rednings delen, da kørestolsbruger generelt ikke kan komme ned på knæ.

Alle vores kursuslokaler er egnet til kørestolsbrugere og vi har handicap toiletter.

Som Danmarks første udbyder af de færdselsrelaterede førstehjælpskurser har vi igennem tiden tilegnet os gode erfaringer med syge og udfordrede elever. Vi starter kurset med at gennemgå dagens forløb og vi arbejder i makkerpar og mindre grupper på maksimalt 4 personer. Hos os er det tilmed muligt at tage en støtteperson med, hvis man føler for dette - selvfølgelig uden merpris.

Tilmeld dig nu - Vi glæder os til at se dig.


Vi tager godt imod tosproget - men husk en tolk. 

Tosproget og udenlandske borgere kan også opleve udfordringer. Der er fra DFR side nogle minimumskrav til hvad elever skal kunne for der kan udstedes et førstehjælpsbevis. Vi oplever desværre at der kommer elever som ikke kan tilstrækkelig dansk til at kunne følge med i undervisningen. Det er en rigtig kedelig situation både for os men selvfølgelig særligt for eleven. Det vil vi meget gerne undgå. Derfor har vi en tommelfinger regel - ønsker man at medbringe en tolk til teoriprøven, så er det også en god ide at medbringe en tolk til førstehjælpskurset. Det behøver ikke være en tolk fra et tolkecenter, det kan bare være en ven eller et familiemedlem.

Det er selvfølgeligt helt gratis at medbringe en tolk og vi arrangerer det således, at I får ro til at tolke, uden det forstyrrer de andre elever.

Er der en større gruppe (10-16 personer) som taler samme sprog, så kan vi oprette et særligt kursus for dem og vi kan tilmed skaffe en tolk, hvis man ikke selv har en.

Tilmeld dig nu - Vi glæder os til at se dig.Hvorfor skal man have førstehjælp for at få kørekort?

Hver uge sker der mere end 200 alvorlige trafikulykker i Danmark og over 70 personer kommer alvorligt galt afsted, mens over 300 andre slipper med mindre skader.

Selvom at trafiksikkerheden bliver bedre er tallene stadig alt for høje, særlig i lyset af at den aldersgruppe som oftest bliver involveret i en trafikulykke er de 17-24 årige.

Færdselsrelateret førstehjælp er med andre ord særlig relevant for de yngre bilister.

Derfor blev det allerede i 2006 lovpligtigt at tage førstehjælp hvis man vil erhverve MC- eller personbilskørekort.

RouteSafe førstehjælp dækker pt. områderne:
Kolding, Grindsted, Billund og Vejen. Og vi har ofte elever fra Vejle, Fredericia og Haderslev.

Tilmeld dig nu - Vi glæder os til at se dig.

KONTAKT


Førstehjælp til kørekort - på den fede måde
Undervisningslokaler:
Kolding: Brostræde 3 st. tv.
Grindsted: Tinghusgade 15

Mail: mail@routesafe.dk

Der tages forbehold for utilsigtede fejl og mangler.


Medlem af Fora