Skal jeg have førstehjælp igen?

Skal jeg have alle 8 timers førstehjælp igen, når jeg har taget noget af det tidligere?

Oftest er svaret ja, men har du knallertkørekort kan du måske nøjes med 4½ timers førstehjælp.

Har du taget knallertkørekort og har du i den forbindelse taget førstehjælpsmodulerne "HLR" og "Færdselsrelateret førstehjælp for unge knallertførere", er disse moduler taget i sammenhæng og er der udstedt et førstehjælpsbevis i henhold til kørekortbekendtgørelsen § 36, stk. 7 og jf. DFR retningslinjer, ja så kan du helt eller delvis fritages for undervisning. Men KUN i dette tilfælde. I modsatte fald skal du have 8 timeres førstehjælp indeholdende "HLR" og "Færdselsrelateret førstehjælp til bil, MC & traktor" - også selvom du har haft førstehjælp før - måske endda haft førstehjælp flere gange før og for gangske nyligt.

Vores kurser er opbygget af to moduler af 4 timers varighed. Modulet "HLR" (Hjerte Lunge Redning og brug af AED/Hjertestarter) og modulet "Færdselsrelateret førstehjælp til bil, MC & traktor".

Opfylder du ovenstående krav og er dit bevis maksimalt 36 måneder gammelt når din køreprøve berammes, kan du få merit for HLR modulet. Du kan med andre ord, nøjes med at tage modulet "Færdselsrelateret førstehjælp til bil, MC & traktor", som dog så har en varighed på 4½ når dette tages separat.

Ønsker du kun at tagge modulet "Færdselsrelateret førstehjælp til bil, MC & traktor" på 4½ timer får du 15% rabat på kurset.
Rabatkoden står længere nede her på siden. 

 

Vi anbefaler dog generelt at du tager alle 8 timer.
Det gør vi fordi:

Du er 100% sikker på at dit bevis er gyldigt og ikke bliver afvist.

Forskning fra bl.a. Trygfonden viser tydeligt, at gentagelse af HLR (og helst indenfor 12 måneder) øger effektiviteten i førstehjælpen væsentligt, i tilfælde af hjertestop.

Vi er ofte længere meget nede i substansen og du vil ikke føle du spiller tiden. 

Vores udgifterne til administration, lokaler, forsikringer og materialer er stort set de samme, så der er ikke er nogen væsentlig prisforskel. Så hvorfor ikke tage hele pakken?

Bliver dit bevis afvist, skal du have et nyt førstehjælpskursus og betale for det. Og eftersom de to moduler (2 X 4 timer) skal tages i sammenhæng, i henhold til kørekortbekendtgørelsen, er det det et komplet nyt kursus på 8 timer.

 

Sådan tilmelder du dig et 4½ timers "Færdselsrelateret førstehjælp til bil, MC & traktor" - kursus.

Du skal tilmelde dig et valgfrit kursus helt som normalt. Med da du har merit i de første 3½ time skal du møder kl. 12:30, hvis kurset startede kl. 09:00 og kl. 18:00, hvis kurset starter kl. 14:30.

Brug rabatkoden: KUN_FRF_TAK

 

Bemærk:
Det er ikke os som godkender dine beviser. Det gør borgerservice.
Ved tvivl, problemer eller tvister henviser vi til kørekortbekendtgørelsen § 36, stk. 7,  DFR's retningslinjer, borgerservice og politiet.Førstehjælp til kørekort - på den fede måde
Undervisningslokaler:
Kolding: Brostræde 3 st. tv.
Grindsted: Tinghusgade 15

Mail: mail@routesafe.dk

Der tages forbehold for utilsigtede fejl og mangler.


Medlem af Fora