Yderligere info

Køb af kurser og lignende her på hjemmesiden er ikke omfattet af fortrydelsesretten (jf. forbrugeraftalelovens § 18 stk. 2). Framelding og tilbagebetaling kan ske indtil 14 dage før holdstart, mod et gebyr på kr. 75,- Derefter er tilmeldingen bindende.

Du er forsikret når du er på kurus hos os.
Bl.a. derfor bliver alle deltagere automatisk elev-medlem af foreningen "FO Syd". Medlemsskabet gælder for indeværende måned plus de efterfølgende 12 kalendermåneder. Dette forpligter ikke på nogen måde og er inkluderet i kursusprisen. Fornyer man ikke selv sit medlemskab udløber dette automatisk. Du vil ikke blive kontaktet på baggrund af dette.
Foreningen er non-profit og er juridisk godkendt.


RoureSafe har afviklet kurset i færdselsrelateret førstehjælp siden 2006, hvor lovkravet om førstehjælp blev indført. Vi har siden da haft omkring 1.000,- elever om året på vores kurser. 

 

Rabat ordring: 

Spar 10% på førstehjælpskurset!
Der er en række køreskoler som vi har indgået et samarbejde med, og dermed kan de give dig 10% rabat på dit førstehjælpskursus.
 
Udbyder din køreskole selv førstehjælpskurser, kan du stadig godt tage dit førstehjælpskurus hos os - du tilmelder dig bare her på hjemmesiden. Din køreskole bestemmer ikke hvor du tager dit førstehjælpskursus - det gør du selv!
Vores kurser er oftest også meget billiger,e fordi vi er en non-profit organisation - vi skal altså ikke skal tjene penge på kurserne. 

Det er helt gratis og meget simpelt for køreskolerne at indgå et samarbejde med os. Aftalen er ikke økonomisk bindende - udover at vi giver eleverne 10% rabat på alle vores kurser.
Skriv til os og hør nærmere herom. 


RouteSafe.dk
Kolding: Brostræde 5 st. tv.
Grindsted: Tinghusgade 15

Mail: mail@routesafe.dk

Der tages forbehold for utilsigtede fejl og mangler.

Medlem af Fora
;